Belastingaangiftes

Belastingaangiftes

Opstellen belastingaangiftes

Administratiekantoor Maru verzorgt voor u al uw belastingaangiftes, zoals onder andere aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting en aangifte vennootschapsbelasting.


Aangifte omzetbelasting

Als ondernemer krijgt u bijna altijd te maken met de aangifte omzetbelasting. Administratiekantoor Maru is thuis in de fiscale regelgeving en vult de aangifte omzetbelasting graag voor u in. Wij berekenen uw omzetbelasting aan de hand van uw boekhouding. Afhankelijk van uw onderneming doet u maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks aangifte.


Aangifte inkomstenbelasting

Vrijwel iedereen heeft te maken met het doen van de aangifte inkomstenbelasting, of u nu ondernemer of particulier bent. Het gaat hierbij om een belasting over uw inkomen uit werk en/of onderneming, uw eigen woning en overige bezittingen. Administratiekantoor Maru beschikt over kennis en ervaring die vereist is om  de aangifte inkomstenbelasting voor u te verzorgen. Zeker wanneer het gaat om bijzondere deelgebieden van de inkomstenbelasting, zoals de auto van de zaak en de toerekening van inkomsten aan de partner.